Online Astrologen
Chatten met online Astrologen

Online Astrologen voor live chat consulten

Via deze website is het mogelijk om te chatten met astrologen en professionele astrologie consulten te ontvangen. Astrologie is een eeuwenoude wetenschap die ervanuit gaat dat alles onlosmakelijk met elkaar verbonden is. Een astroloog is een persoon die met behulp van de standen van planeten en sterren menselijke eigenschappen kan bepalen/achterhalen, evenals gebeurtenissen in uw leven.   

Uw karakter en mogelijkheden zijn al bepaald, maar u heeft altijd de keuze om een bepaalde situatie te veranderen. Een van de bekendste aspecten van de Astrologie zijn horoscopen. Bijna iedereen heeft wel eens zijn of haar horoscoop gelezen. Meestal betreft dit een dag/week of een maand horoscoop. Hierin word door middel van de planeetstanden (ten opzichte van de standen tijdens uw geboorte) in een bepaalde periode slechts een aantal algemene dingen benoemd.

Een Astroloog kan kijken naar uw echte persoonlijke horoscoop waarbij veel meer factoren een rol spelen waardoor u een veel specifiekere uitkomst krijgt over uw leven. Een persoonlijke horoscoop kan u bijvoorbeeld duidelijkheid geven over aspecten zoals uw onzekerheden, uw talenten en eventuele mogelijkheden. Wanneer u uw persoonlijke (geboorte)horoscoop laat berekenen door een Astroloog dan zal hij kijken naar de stand van de planeten en sterren op het moment van uw geboorte.

De geboortehoroscoop word ook wel de karakterhoroscoop genoemd omdat hij ook beschrijft wat uw karakter precies is. Wanneer u uw geboortehoroscoop laat berekenen dan komen daar de volgende dingen bij kijken. De planeten, welke staan voor een vorm van energie. De dierenriem tekens, welke staan voor de aanleg. De huizen, welke staan voor de levensomstandigheid waarin de energie in aanleg zich kan uiten. De aspecten, welke in een horoscoop ontstaan doordat planeten bijvoorbeeld in een bepaalde hoek ten opzichte van elkaar staan waardoor hun energetische werking samen komt. De 4 elementen vuur, water, aarde en lucht, dit zijn vormen van energie. De 3 kruizen (hoofd, vast en beweeglijk, welke staan voor de richting van deze energie.

De stand van de planeten heeft invloed op bijvoorbeeld geluk, succes, liefde, gezondheid, materieel en lichamelijk welzijn, sociaal leven en carriere. Een Astroloog kan u helpen meer duidelijkheid te geven over uw levenspad en over uw mogelijkheden.

Voorbeelden van vragen die je kunt stellen aan een Astroloog

  • Kunt u mijn geboortehoroscoop berekenen?
  • Hebben mijn angsten in dit leven een oorsprong in een vorig leven?
  • Kunt u een compatibiliteit horoscoop berekenen voor mij en mijn partner? 
  • Kunt u mij vertellen hoeveel en wat voor vorige levens ik heb gehad?

Chat direct met een online Astroloog

U kunt direct een keuze maken uit een van onze ervaren Astrologen. Desgewenst kunt u een gratis account registreren, een creditpakket aanschaffen en vervolgens een prachtig consult aanvragen. Alle consulten worden vooraf betaald dus u zult nooit voor onverwachte kosten komen te staan.