Email Consult
Email consult van een zuiver medium

Email consult van een medium of paragnost

Bent u op zoek naar een zuiver medium of paragnost voor een professioneel maar betaalbaar email consult? Dan bent u bij onze mediums en paragnosten aan het juiste adres! Via een email consult kunt u antwoord krijgen op brandende vragen of inzichten ontvangen in een vastgelopen situatie. Kies één van onze ervaren mediums en paragnosten en vraag direct een email consult aan! Wanneer u kiest voor een email consult van één van onze mediums en paragnosten dan kunt u ook een foto meesturen voor een foto reading!

Veel mensen kiezen voor een email consult omdat ze graag alles nog eens rustig willen nalezen op een later tijdstip. Tijdens een chat consult of telefonisch consult vergeet je nog weleens belangrijke dingen die het medium genoemd heeft. Bij een email consult is dit natuurlijk geen probleem. Je kunt het email consult voor altijd bewaren en zo vaak als je wilt rustig nalezen. 

Kies hieronder uit onze betrouwbare en ervaren online mediums, paragnosten, helderzienden en kaartlezers en maak indien gewenst direct een gratis account aan! Alle email consulten worden vooraf betaald! Hierdoor komt u later niet voor verrassingen te staan! Tijdens een email consult kunnen er 3 vragen gesteld worden. Het desbetreffende medium zal dan zsm uw email beantwoorden.

Wij werken alleen met eerlijke en ervaren online mediums en paragnosten en daarom kunt u er zeker van zijn dat u een professioneel en zuiver consult zult ontvangen!