Gratis medium chat online
Gratis chatten met mediums en paragnosten online

Gratis online medium chat

Welkom bij onze gratis medium chat! Omdat het tegenwoordig helemaal niet meer zo vreemd is om geregeld eens met een medium of paragnost in contact te komen zijn er steeds meer websites waar u met mediums, paragnosten, tarotisten, astrologen etc kunt bellen/ chatten of sms'en. Online chatten met een medium gebeurd via een online chatbox. Via deze pagina kunt u gratis chatten met mediums zonder een account aan te maken. Maar wanneer u wel een account aanmaakt dan kunt u profiteren van verschillende opties die u niet tot u beschikking heeft wanneer u gaat chatten als gast.  

U naam en gegevens zullen voor niemand zichtbaar zijn en u kunt ook een schuilnaam kiezen wanneer u liever anoniem wilt blijven. Tijdens het aanmaken van een account word er alleen om een naam en email adres gevraagd.  

Hoe werkt de gratis medium chat

Wanneer u een account heeft aangemaakt kunt u kiezen uit honderden ervaren mediums, paragnosten, tarotisten, healers, astrologen en andere spirituele helpers, die afkomstig zijn van veel verschillende landen van over de hele wereld. Wanneer u uw keuze gemaakt heeft gaat u de gratis chatbox binnen. Daar zijn meestal nog andere chatters die met elkaar en met het gekozen medium kunnen chatten. Deze chatbox is helemaal gratis. Alle chatters kunnen het medium live zien via de webcam en soms ook horen via de microfoon. U kunt dus 100% gratis live video chatten met onze mediums!

Tijdens deze gratis chat is het niet de bedoeling dat de mediums alle vragen gratis beantwoorden. Wel geven de mediums vaak kleine gratis readings aan de mensen in de gratis chat. Zo kunnen de mediums ook laten zien hoe ze werken en kunnen de chatters kiezen of ze graag een uitgebreider consult van dit medium zouden willen ontvangen. Sommige mediums geven een gratis kleine tarotlegging aan elke nieuwe chatter die de chatroom binnenkomt.

Wanneer u een medium beter heeft leren kennen en er is een goede klik tussen jullie dan kunt u ervoor kiezen om een persoonlijk consult te ontvangen. Het medium vraagt hier dan een vergoeding voor. Het consult wordt dan desgewenst meteen gehouden in een privé chat.

Wanneer u geen interesse heeft in een privé reading kunt u natuurlijk ook gewoon gratis blijven chatten met het medium en de andere chatters. De gratis medium chat is 24/7 bereikbaar en u mag zo lang en zo vaak gratis komen chatten als u wilt. De gratis medium chat is geheel vrijblijvend en er zijn geen voorwaarden aan verbonden.

Alle spirituele helpers op onze website zijn zeer ervaren en u kunt dan ook met bijna elke vraag bij ze terecht. Gezondheidsvragen kunnen ze helaas niet beantwoorden, ze zullen u hiervoor altijd doorverwijzen naar een gespecialiseerde arts. Klachten waarvoor geen medische oorzaak gevonden is en hoogstwaarschijnlijk door stress veroorzaakt worden kunnen en mogen wel behandeld worden.

Op welke gebieden kan een spiritueel helper iets voor u betekenen?

U kunt bijna met elke vraag bij een medium of spirituele adviseur terecht. Een medium is er om u te helpen en niet om over je te oordelen. Schaam u dus niet, een ervaren medium heeft bijna elke vraag wel een keer eerder gehoord.

U kunt een medium of spiritueel adviseur vragen stellen over:

  • De liefde
  • Werk
  • Relaties
  • Werk
  • Financieen
  • Spiritualiteit
  • Contact met overleden dierbaren
  • Verhuizing
  • Zwangerschap

Maar natuurlijk zijn er nog veel meer onderwerpen waar u vragen over kunt stellen. Zoals al eerder gezegd kunt u met bijna elke vraag bij een goed medium terecht. 

Onze mediums zijn professioneel en ervaren en zullen u met heel veel liefde verder helpen. U kunt ook ervaringen lezen van mensen die al een consult hebben mogen ontvangen en natuurlijk kunt u zelf ook een feedback achterlaten.

Registreer hier direct een gratis account en chat gratis met de beste online mediums van over de hele wereld.