Online Helderziende
Online helderziende chat voor online chat consulten

Online helderziende chat 

Hier kunt u direct een helderziend chat consult ontvangen van een online helderziende. Maar wat is een helderziende precies? Veel mensen hebben slechts een vaag idee van het begrip. Een helderziende wordt ook wel een paragnost genoemd. Een paragnost is iemand die paranormaal kan waarnemen, dit kan op verschillende manieren. Een helderziende of paragnost bezit het vermogen om gebeurtenissen die hebben plaatsgevonden of nog zullen plaatsnemen waar te nemen op een buitenzintuiglijke manier. Dit zou betekenen dat ze informatie weten door te krijgen die voor de gewone mens niet te achterhalen is, in ieder geval niet via een of meer van onze vijf zintuigen.  

Helderzienden of paragnosten maken daarbij vooral gebruik van hun zogenaamde derde oog of het zesde zintuig. Ze maken dus tijdens het gebruik van hun gave niet perse gebruik van de werking van hun ogen. Ze zien daarbij beelden met hun mentale oog, terwijl veel paragnosten ook andere gaven hebben zoals het "voelen, horen of weten van" buiten hun normale zintuigen om. Dit noemen we dan heldervoelend, helderhorend of helderwetend. Soms zelfs helderruikend. Helderziendheid is dus één van de gaven waarover een paragnost kan beschikken. Het stelt ze ook in staat om voorspellingen te maken betreffende de toekomst. Vaak worden helderzienden of andere paragnosten om hulp gevraagd door mensen of bepaalde voorwerpen op te sporen. In sommige gevallen worden ze door justitie ingeschakeld om te helpen bij het oplossen van bepaalde zaken.Een helderziende krijgt dus informatie door via beelden. Deze beelden kunnen van alles inhouden zoals het zien van personen, voorwerpen of gebeurtenissen. Dit kunnen stille beelden zijn maar ook korte filmpjes die als het ware worden afgespeeld voor de mentale ogen van de helderziende, dit kunnen we visioenen noemen. Voor de gewone mens is het vergelijkbaar met dromen. In sommige gevallen kunnen helderzienden andermans gedachten ''lezen''. Er wordt dan niet letterlijk bedoeld dat de helderziende kan lezen wat een ander denkt maar ze krijgen wel via beelden door wat zich afspeelt in de gedachten van een ander. Op deze manier kunnen ze dus achterhalen hoe u of een ander zich voelt ten opzichte van een bepaalde situatie en wat jij of de ander voor actie zou willen of kunnen ondernemen. Helderzienden zijn vaak ook in staat om chakra's en aura's waar te nemen waarbij ze kunnen kijken naar lichamelijke of mentale klachten.

Waar kan een helderziende bij helpen?

Een helderziende kan in veel verschillende situaties hulp bieden. Omdat ze informatie kunnen halen uit het verleden, het heden en de toekomst kunnen ze anderen vaak helpen om inzichten te verkrijgen en hun op het juiste spoor te zetten. Een helderziende kan aangeven wat er op u pad zal komen op liefdesgebied, werkgebied, geldgebied of op andere belangrijke vlakken. Daarnaast kan een helderziende bijzonder behulpzaam zijn bij het oplossen van bepaalde problemen of conflicten tussen personen. Wanneer men zoekt naar meer duidelijkheid omtrent een bepaalde gebeurtenis uit het verleden kan een helderziende ook voor opheldering zorgen.

Voorbeelden van vragen die gesteld kunnen worden aan helderzienden zijn onder andere:

  • Wat kan ik verwachten binnen nu en 3 maanden op werk/liefdesgebied?
  • Heeft deze relatie kans van slagen?
  • Wat is er gebeurd tussen bepaalde personen of op een bepaalde datum(vul zelf in)?
  • Is deze persoon te vertrouwen
  • Is dit het juiste pad voor mij?

U kunt een helderziende eigenlijk vrijwel elke vraag stellen. Belangrijk is om van te voren goed vast te stellen wat het is dat u wilt weten. Ook erg belangrijk is dat een helderziende aardig is, medeleven toont en dat u zich op uw gemak voelt bij de betreffende consulent. Er dient daarbij een bepaalde klik te zijn waardoor de communicatie tussen beiden makkelijk kan plaatsvinden. Een helderziende die ervoor kiest om zijn of haar gave te gebruiken ten goede van anderen is altijd begripvol en goed van karakter. 

U kunt hier meteen een keuze maken uit onze online helderzienden. Indien gewenst kunt u ook direct een creditpakket aanschaffen via iDeal, PayPal, PaySafeCard, Sofort en Mister Cash. U kunt al voor €10 een compleet helderziend consult ontvangen! Alle helderziende consulten worden vooraf betaald. U komt dus nooit voor ongewenste verrassingen te staan! Ook kunt u er voor kiezen om een helderziend consult via email te ontvangen in plaats van via de chat.