Online Kaartlegger
Online kaartleggingen via live chat

Online tarot chat 

Hier kunt u online chatten met ervaren kaartleggers. Een kaartlegger, ook wel een tarotist genoemd is een persoon die u met behulp van (tarot)kaarten inzichten en antwoorden kan geven op (levens)vragen. Ook wanneer u geen specifieke vraag hebt maar graag een algemene reading zou willen ontvangen kunnen kaartleggers de kaarten voor u leggen om de belangrijkste dingen in uw leven in beeld te brengen of zelfs om bepaalde boodschappen door te geven die op dat moment belangrijk voor u zijn. U kunt hier direct in contact komen met ervaren online kaartleggers en al een complete kaartlegging ontvangen voor €10!

 Er zijn verschillende soorten kaarten waarmee kaartleggers kunnen werken. De meest gebruikte en meest bekende tarotkaarten zijn de Rider Waite tarot, en Crowley Thoth Tarot.

Maar er zijn ook kaartleggers die werken met bijvoorbeeld zigeunerkaarten, engelenkaarten of orakelkaarten zoals de Mlle. Lenormand kaarten. Kaartleggers gebruiken vaak speciale leggingen voor bepaalde vragen. Zo word er met de Rider Waite tarot vaak gebruik gemaakt van het (uitgebreide) keltisch kruis omdat deze legging geschikt is voor alle vragen.

Het keltisch kruis is een legging met 10 kaarten die u behalve over het verleden, ook inzichten geven in de toekomst en over problemen en obstakels onderweg. Een andere zeer bekende legging is de verleden heden toekomst legging. Bij deze legging worden er 3 kaarten gelegd die u, zoals de naam al zegt, inzicht geven in het verleden, het heden en de toekomst. De belangrijkste aspecten zullen hierbij boven water komen. Verder zijn veel gebruikte leggingen ook de jaarlegging (voor elke maand 1 kaart) en de 6 maanden legging. U kunt een kaartlegger altijd vragen om een specifieke legging wanneer u dit zou willen. Iedere kaartlegger werkt op zijn of haar eigen manier, en met de kaarten van zijn of haar keuze. Wilt u een legging met een specifiek tarot deck, ga dan op zoek naar een kaartlegger die met deze kaarten werkt.

Toekomst voorspellen met de tarot

Veel mensen raadplegen de tarot voor het doen van toekomstvoorspellingen op het gebied van de liefde, het werk, geld, relaties, gezondheid en meer. Mensen willen nu eenmaal graag weten wat hun in de toekomst te wachten staat. Vooral 'liefde' is een veel besproken onderwerp en daarom zijn er ook speciale leggingen voor vragen die met de liefde en relaties te maken hebben.

De Tarot liefdeslegging

De tarot liefdeslegging is het meeste geschikt voor mensen die zich al in een relatie bevinden. Welke vragen kunnen er bij een tarot liefdeslegging beantwoord worden?

  • Houd mijn partner nog van me?
  • Hoe kunnen we onze liefdes relatie verbeteren?
  • Gaat mijn partner vreemd?
  • Wat zijn de intenties van mijn partner?
  • Hoe voelt mijn partner zich in de relatie?
  • Heeft onze relatie kans van slagen?

De tarot relatielegging

De relatielegging is voor mensen die vragen hebben over een ex partner, of over een relatie tussen baas en werknemer of moeder en zoon. Deze legging kan vertellen wat er speelt in de relatie en wat er verbeterd kan worden. Deze legging laat ook zien wat u kunt doen om de relatie te verbeteren. En zal ook laten zien hoe de relatie zich waarschijnlijk zal ontvouwen.  

Direct via chat in contact met ervaren Kaartleggers

Hier kunt u direct een keuze maken uit onze ervaren kaartleggers en indien gewenst ook meteen een gratis account aanmaken. Alle consulten worden vooraf betaald. U zult dus nooit voor negatieve verrassingen komen te staan! U kunt niet alleen credits aanschaffen voor een chat consult maar ook voor een email consult of een foto consult. Credits kunnen worden aangeschaft via iDeal, PayPay, PaySafeCard, Sofort banking en Mister Cash.