Liefdeslegging
Tarot liefdeslegging door een ervaren kaartlegger

Tarot Liefdeslegging

Tarotkaarten kunnen op verscheidene manieren worden gelegd. Er zijn dus verschillende leggingen die tijdens een tarotreading gebruikt kunnen worden Een van deze leggingen is de liefdeslegging. Een liefdeslegging laat vooral zien wat jij in de toekomst op liefdesgebied kunt verwachten. Maar dat is niet het enige dat van een liefdeslegging mag worden verwacht. De tarot is namelijk niet specifiek bedoeld om voorspellingen te geven of om de toekomst te voorzien.  

Tijdens een liefdeslegging zullen verschillende aspecten besproken worden en zullen er meerdere kaarten worden gelegd die je advies geven, je angsten weerspiegelen, mogelijkheden laten zien en karmische oftewel voorbestemde relaties aanduiden. Vaak kan er worden gekeken naar de duur van een relatie of wat de lessen zijn die beiden personen door middel van de relatie kunnen of zullen leren. Vaak speelt karma hier een grote rol in.

Door middel van een liefdeslegging ontvang je dus ook spirituele inzichten om je liefdesleven te verbeteren. Een liefdeslegging kan met slechts een paar kaarten worden gelegd of een stuk uitgebreider. Dit hangt uiteraard af van de vraagsteller en diegene die de legging uitvoert. Voor een liefdeslegging kun je altijd terecht bij een ervaren tarotist(e). Het is erg belangrijk dat degene die een tarotlegging uitvoert goed op de hoogte is van de betekenis van de kaarten en wat het inhoudt wanneer bepaalde kaarten samen in een legging worden getrokken. Een ervaren tarotist contacteren is dus de beste optie wanneer je op zoek bent naar een professionale liefdeslegging. Een liefdeslegging is minder geschikt wanneer je al een partner hebt en je je in een serieuze relatie bevindt. In deze situatie zou je waarschijnlijk beter voor een relatielegging kunnen kiezen. Deze legging gaat dieper in op de relatie en elkaars wensen en behoeften.

Welke vragen kan ik stellen bij een liefdeslegging?

Wanneer je kiest voor een liefdeslegging kunnen er uiteraard één of meerdere vragen worden gesteld. Het is vaak handig om van tevoren goed vast te stellen wat het is waar jij mee zit of wat je bezighoudt. Het kan goed zijn dat je graag wilt weten wanneer er een potentiële nieuwe partner op je pad komt. Maar het kan ook mogelijk zijn dat je graag meer inzicht wilt hebben over een bepaald persoon en zijn of haar gevoelens of gedachten over jou. Misschien wil je wel graag advies over hoe je een ander het best kunt benaderen of wat je het beste zou kunnen doen wanneer je je in een bepaalde situatie bevindt met een persoon waartoe jij je aangetrokken voelt. Je krijgt dan vooral antwoord op welke manier de ander graag wordt benaderd. De vraag die je stelt is altijd goed zolang jij er wijzer van wordt.

Voorbeeldvragen

  • Hoe denkt hij/zij over mij?
  • Hoe kan ik ervoor zorgen dat hij/zij mij opmerkt?
  • Het lijkt alsof ik hem/haar al jaren ken terwijl we elkaar net hebben ontmoet. Wat kan dit betekenen?
  • Wanneer komt er een nieuw persoon in mijn leven die geschikt zou zijn voor een serieuze relatie?
  • Wat zijn de mogelijkheden tussen mij en hem/haar?
  • Zal hij/zij ooit klaar zijn voor een relatie of wordt ik aan het lijntje gehouden?

Hoe vaak kan ik om een liefdeslegging vragen?

Een liefdeslegging kan net als alle andere leggingen zo vaak worden gelegd als gewenst. Het is wel beter om in gedachten te houden dat het meerdere keren leggen van de liefdeslegging in een korte tijd waarbij telkens dezelfde vraag wordt gesteld niet erg zinvol is. Het is aan te raden om een liefdeslegging één keer in de maand of wellicht eens per twee maanden te leggen. Zo voorkom je herhalingen of misverstanden. Je kunt uiteraard wel vaker de kaarten om raad vragen wat de liefde betreft wanneer je een andere vraag zou stellen. Je kunt de kaarten over een specifieke persoon laten leggen en later nog een keer om te vragen welke stappen je kunt ondernemen in bepaalde situaties waarbij je je nerveus of zenuwachtig voelt. Een liefdeslegging kan dus op verschillende manieren hulp bieden. Er kan bijvoorbeeld ook gekeken worden naar jouw houding tegenover anderen en in hoeverre jij openstaat voor de liefde of hoe anderen jou waarnemen. Tevens kan een liefdeslegging je helpen om beslissingen te maken of erachter te komen waar je aan toe bent wanneer het aankomt op een relatie met een andere persoon. Verdoe je je tijd of is het het wachten waard? Wie wilt er nou niet weten wat hem/haar te wachten staat op liefdesgebied?

Direct een liefdeslegging ontvangen van een ervaren kaartlegger

Wilt u een persoonlijke liefdeslegging ontvangen gedaan door een ervaren kaartlegger? Kom direct in contact met onze professionele kaartleggers en ontvang inzichten, adviezen en antwoorden op het gebied van de liefde!