Life Coach
Chatten met online Life Coaches

Online Life Coaches voor live chat consulten

Hier kunt u via chat in contact komen met ervaren Life Coaches. Een Life Coach is een persoon die u kan helpen wanneer u het overzicht over uw leven kwijt bent of kwijt denkt te zijn. Ook wanneer u zich eenzaam en alleen voelt, wanneer u last hebt van faalangst en anderen het in uw ogen altijd beter doen dan uzelf, wanneer u zich afvraagt is dit nu alles? en wanneer u het moeilijk vind om keuzes te maken kan een Life Coach oplossing bieden. Veel mensen hebben last van constante twijfel, op bijvoorbeeld het gebied van werk, opleiding en zelfs partnerkeuze.  

Het kan zelfs zo erg zijn dat u denkt dat u uw keuzes niet zelf meer in de hand hebt en dat u niet leeft maar als het ware geleefd word. U staat veel meer stil bij de zin van het leven en hebt hierdoor vaak last van innerlijke onrust. De Life Coach kan u helpen om uw persoonlijke, zakelijke en maatschappelijke leven weer op orde te krijgen en kan ervoor zorgen dat u weer volledig als uzelf kunt functioneren, met moed en zelfvertrouwen. Het gaat allemaal om bewustwording. Steeds meer mensen worden bewust en gaan op zoek naar meer inhoud en zingeving. De Life Coach gaat u hierbij helpen met behulp van 3 kernvragen namelijk: Wie ben ik? Wat wil ik? en Wat kan ik? Met behulp van de Life Coach gaat u op zoek naar de antwoorden op de kernvragen zodat u deze vervolgens kunt toepassen in uw leven en eindelijk weer de rust kunt ervaren waar u naar op zoek bent. Samen met de Life Coach neemt u het heft weer in eigen handen, gaat u alles op een rijtje krijgen en zorgt u ervoor dat u weer terecht komt op uw juiste levenspad. 

Voorbeelden van vragen die u kunt stellen aan een Life Coach

  • Hoe krijg ik mijn leven weer op de rit?
  • Wat moet ik veranderen om weer op de juiste weg verder te gaan?
  • Hoe kan ik mijn zelfbeeld veranderen en mijn zelfvertrouwen vergroten?
  • Wat kan ik doen om van mijn faalangst af te komen?

Direct chatten met ervaren Life Coaches

Hier kunt u een keuze maken uit onze ervaren Life Coaches. Registreer een gratis account en schaf een creditpakket aan om een persoonlijk consult aan te vragen bij een van onze consulenten. Alle consulten worden geheel vooraf betaald dus u zult nooit voor onverwachte kosten komen te staan. U ontvangt al een compleet consult voor slechts €10,00!