Online Medium
Chatten met een online medium

Online Medium chat consulten 

Via deze website kunt u via de chat in contact komen met online mediums. Maar wat is een medium precies? Een medium is een persoon die naast een zeer sterk ontwikkelde intuïtie ook beschikt over gaves zoals helderzien, helderhoren, helderweten en heldervoelen.

Een medium kan geboren zijn met deze gaves, maar het kan zijn dat de persoon deze gaves gedurend zijn leven heeft ontwikkeld. Niet elk medium wist altijd al dat hij of zij over deze gaves beschikte. 

Een medium kan naast voorgenoemde gaves tevens ook contact maken met overleden personen/dierbaren. Mediums kunnen mensen helpen met het verwerken van verliezen, door contact te maken met overleden dierbaren en boodschappen van gene zijde door te geven.

Goede mediums zullen u altijd informatie geven die zij nooit zomaar hadden kunnen weten. Ze weten belangrijke feite uit uw verleden te benoemen. Verder kunnen ze informatie over het heden en de toekomst vertellen.

Welke vragen kunt u aan een medium stellen?

U kunt met vele verschillende vragen bij een medium terecht, ze zullen u met liefde helpen door u inzichten te geven in bepaalde situaties. Denk hierbij aan vragen over de liefde, vragen over werk en financiéen, vragen over geboorte, verhuizing en natuurlijk vragen aan- of boodschappen van overleden dierbaren. Op gezondheidsvragen zullen de meeste mediums inhoudelijk niet te veel ingaan. Ze zullen u dan eerder doorverwijzen naar een huisarts of specialist. Betrouwbare en oprechte mediums geven inzichten, adviezen en voorspellingen en zijn altijd respectvol en positief.

Voordat u beslist om een betaald consult te ontvangen van een medium kun je het beste eerst wat informatie over deze persoon opzoeken. Ervaringen en meningen van andere mensen kunnen hierbij zeer hulpvol zijn. Het is belangrijk om een medium te kiezen waarbij u zich goed voelt. Het zijn vaak erg persoonlijke zaken die besproken worden tijdens een consult en hierbij is het erg prettig wanneer er een goede klik is met het door u gekozen medium.

Hieronder kunt u een keuze maken uit één van onze ervaren online mediums. U kunt hier dan ook direct een gratis account aanmaken om meteen in contact te komen met een medium. Alle medium consulten worden vooraf betaald zodat u niet voor negatieve verrassingen komt te staan. U kunt al voor €10 een mooi consult ontvangen!