Online Paragnost 
Chatten met online paragosten

Online paragnosten chat 

U kunt hier chatten met online paragnosten. Maar wat is een paragnost precies? Een paragnost is evenals een medium een persoon met een zeer sterk ontwikkelde intuïtie, die tevens over andere gaves beschikt zoals helderzien, helderhoren, heldervoelen en helderweten. Ook zijn de meeste paragnosten geboren met deze gaves en hebben deze wellicht in de loop der tijd steeds verder ontwikkeld. 

Paragnosten kunnen u met behulp van hun gaves inzichten en antwoorden geven op (levens)vragen. Ook wanneer u problemen heeft of het gevoel heeft dat u even ''vast'' zit kan een paragnost u helpen om uw weg terug te vinden. U kunt met bijna al uw vragen bij een paragnost terecht. Vragen over bijvoorbeeld uw liefdesleven, over uw werk, op financieel gebied, over geboorte, verhuizing of vragen over spirituele bewustwording zijn allemaal onderwerpen waar paragnosten vaak mee in aanraking komen. Wanneer u een vraag heeft over uw gezondheid zal een goede paragnost u altijd doorverwijzen naar uw (huis)arts. Wanneer deze vraag gaat over een daadwerkelijk medisch probleem zal de paragnost hier verder niet op in gaan. Wel kan een paragnost u helpen wanneer u bijvoorbeeld erg vermoeid bent, en hier geen medische oorzaak voor te vinden is. De paragnost kan dan helpen om erachter te komen waar de oorzaak van de vermoeidheid zit zodat u hier zelf aan kunt werken. Voordat u beslist of u van een bepaalde paragnost een consult wilt is het raadzaam om wat informatie over de paragnost op te zoeken. Een consult is vaak erg persoonlijk en daarbij is het wenselijk dat u zich vertrouwd voelt bij de paragnost waarvan u het consult gaat ontvangen. Ervaringen van andere mensen met de betreffende paragnost lezen kan erg hulpvol zijn.

Een goede paragnost kan u inzichten en adviezen geven. Ze kunnen u inzichten geven in uw verleden, het heden en de toekomst. Ook kunnen ze toekomstvoorspellingen doen en laten ze u mogelijkheden zien waar u zelf misschien niet eens aan gedacht had. Een goede paragnost heeft meestal zijn leven gewijd aan het helpen van andere mensen. Ze zullen dan ook niet over u oordelen maar zullen u met alle liefde proberen te helpen. Ze zijn altijd positief en nuchter en zullen u nooit dwingen om iets te doen, maar zullen u juist handvaten aanreiken wanneer u even door de bomen het bos niet meer ziet.

Paranormale vermogens van een paragnost 

Een paragnost kan 1 of meerdere van deze paranormale vermogens bezitten

Helderzien : Helderzien is het vermogen om dingen te zien die andere mensen niet kunnen zien. Dit helderzien word mogelijk gemaakt door het derde oog. Mensen die helder kunnen zien zien vaak beelden van het verleden, het heden en de toekomst. Soms kunnen deze mensen ook aura's, overleden mensen, engelen en gidsen waarnemen.

Helderweten : Mensen die helder weten zijn mensen die de uitkomst van een situatie of bepaalde gebeurtenissen in het leven van een persoon zomaar weten zonder dat daar aanleiding voor is.

Heldervoelen : Mensen met een heldervoelende gave kunnen personen, energieën en gebeurtenissen makkelijk aanvoelen en weten daarom hoe een persoon in elkaar steekt of wat er in iemand zn leven staat te gebeuren. Ook kunnen mensen met deze gave soms de pijn van andere mensen voelen, zowel geestelijk als lichamelijk.

Helderhoren : Helderhoren betekend dat je stemmen kunt horen die andere mensen niet kunnen horen. hiermee worden dan de stemmen van engelen, gidsen en overleden personen bedoeld.

Helderruiken : Mensen die helder kunnen ruiken ruiken geuren die niet door iedereen te ruiken zijn. Dit kan de geur zijn van de parfum van een overleden persoon of bijvoorbeeld de geur van een gerecht dat een overleden persoon vaker kookte.

Contact met onze online paragnosten

Hier kunt u direct een gratis account aanmaken en ook meteen in contact komen met onze online paragnosten voor een chat consult. U kunt al voor €10 euro mooi consult ontvangen.

Al onze consulten worden vooraf betaald. U komt dus nooit voor negatieve verrassingen te staan. U kunt credits aanschaffen via iDeal, Sofort, PayPal, PaySafeCard en Mister Cash.