Online waarzeggers
Chatten met een online waarzegger

Online waarzeggers voor live chat consulten

Hier kunt u chatten met onze online waarzeggers. Waarzeggers worden al eeuwenlang vooral ingeschakeld om toekomstvoorspellingen te geven. De manier waarop zij deze informatie over de toekomst verkrijgen is per waarzegger verschillend. Ze worden vaak geassocieerd met zigeuners en het kijken in een glazen bol. In werkelijkheid is het veel meer dan dat. Veel waarzeggers gebruiken inderdaad instrumenten of voorwerpen om informatie tot zich te kunnen nemen. Daarbij kun je denken aan tarotkaarten, handlezen, astrologie of pendels en soms zelfs koffiedik. Vooral de tarot speelt een grote rol in het waarzeggen.  

Door middel van het gebruik van deze voorwerpen kunnen waarzeggers beter contact maken en invoelen op jouw energie. Sommige waarzeggers maken juist geen gebruik van voorwerpen maar vertrouwen vooral op hun sterke intuïtie. Er zijn veel verschillende onderwerpen waarover voorspellingen kunnen worden gedaan. Voorbeelden zijn de liefde, geld, werk, thuissituatie, relaties, zwangerschap etc. Waarzeggen is dus het doen van voorspellingen over iemands leven en zijn/haar toekomst. Een betrouwbare waarzegger geeft informatie op een liefdevolle en adviserende manier aan jou door. Vaak krijgt hij/zij vooral door wat op dit moment het belangrijkst is voor jou om te weten. Uiteraard is het niet de bedoeling om alles te weten wat in de toekomst op ons pad zal komen. Daarnaast zijn er veel verschillende factoren die invloed hebben op de uitkomst van een situatie. Een waarzegger zal daarom niet snel voorspellingen geven over iets dat staat te gebeuren over vele jaren, dit zou teveel kunnen gaan afwijken. Een waarzegger kan dus bepaalde voorspellingen en advies geven over jouw toekomst. Belangrijk is wel om te weten dat er altijd rekening dient te worden gehouden met onze vrije wil. De voorspellingen worden gedaan op basis van de handelingen en acties die jij onderneemt, zou je hetzelfde pad blijven bewandelen. Een waarzegger kan dus ook vertellen wat de hoogstwaarschijnlijke uitkomst van een situatie zal zijn zou jij je anders gaan opstellen in een bepaalde situatie. Uiteindelijk ben je natuurlijk zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt en de acties die je onderneemt.Gesprekken met waarzeggers zijn vertrouwelijk. Dit betekend dat je je vrij kunt voelen om te vragen naar wat jou nauw aan het hart ligt. Waarzeggers krijgen met uiteenlopende situaties en onderwerpen te maken. Je kunt daarom elke vraag stellen die jou bezighoudt, of het nou over de liefde of je werk gaat of om je bedrijf of ouders. De boodschappen die je ontvangt zijn bedoeld om jou te helpen en te adviseren. Je krijgt daarbij inzichten en advies die je ondersteunen om het beste te maken van je omstandigheden en die je vooruit zullen helpen tot het behalen van je gestelde doelen.


Voorbeelden van algemene vragen die gesteld kunnen worden aan een waarzegger/waarzegster:

  • Wat kan ik binnen nu en 6 maanden verwachten op geldgebied/werkgebied
  • Bevindt ik mij op het juiste pad om mijn doelen te kunnen verwezenlijken?
  • Wat kan ik doen om mijn situatie te verbeteren?
  • Zal mijn contract verlengd worden?
  • Krijg ik goed of slecht nieuws betreffende (vul zelf in)?
  • Is dit een goed moment om een bepaalde handeling uit te voeren?

Stel altijd duidelijk voor jezelf wat het is dat je wilt weten voordat je aan reading begint. Een goede waarzegger is in staat om accurate en vaak gedetailleerde voorspellingen te geven over wat er staat te gebeuren. Je mag dus altijd vragen naar iets wat nog komen moet of wat jij vreest dat nog komen gaat. Waarzeggers kunnen je adviseren over de beste datum of tijd waarop je bepaalde acties het beste zou kunnen nemen en of dit zal leiden tot het gewenste effect. Misschien ben je onzeker over een bepaalde situatie of wil je graag de oplossing voor een probleem vinden. We hebben allemaal vragen waarvoor we op zoek zijn naar antwoorden. Het kan nooit kwaad om deze vragen eens aan een waarzegger te stellen. Het zou je heel goed een stukje meer duidelijkheid en gemoedsrust kunnen opleveren. Waarzeggers kunnen je ook vertellen wat je levenslessen zijn, welke onderwerpen of thema's een grote rol zullen spelen in jouw leven en waarom bepaalde personen telkens weer in jouw leven opduiken. 

Chat direct met een online waarzegger

Hier kunt u meteen een keuze maken uit onze online waarzeggers. U kunt erna een gratis account aanmaken en indien gewenst een credit pakket aanschaffen. U kunt al voor €10 een mooi compleet consult ontvangen van één van onze ervaren waarzeggers. Alle consulten worden vooraf betaald dus u komt nooit voor ongewenste verrassingen te staan.